Wysłano: 15.08.2009 17:29
Witam często jestem na waszej stronie i jestem "zwolenikiem" bstr. Kibicuje wam wraz z kumplami. Widzę że od dłuższego czasu nie możecie znaleźć nowej dywizji Counter Strike 1.6 No cóż mogę wam powiedzieć że mam zgraną 5 nicki:
Effect – 16 lat staż w cs 1.6 3.5 roku
vnd` – 16 lat staż w cs 1.6 4 lata
azsi – 16 lat staż w cs 1.6 4 lata
ZawoR – 17 lat staż w cs 1.6 5 lat
SADYSTA – 18 lat staż w cs 1.6 6.5 roku
Gramy ze sobą około 2.5 roku. Jesteśmy jeszcze bez osiągnięć bo graliśmy w sporej ilość klanów w żadnym na dłużej nie zabawiliśmy bo albo się rozpadały albo nie spełniały naszych oczekiwań. Mój kumpel z miasta grał w dywizji cs 1.6 w UCP ma on sporo kontaktów. I nasza 5 mixowała z top 5/10/20 w Polsce.
Oczekujemy :
- 50% zniżki na koszulki klanowe
- 50% opłacenia wyjazdów na LAN`y
Oferujemy:
- Zgraną 5
- wyjazdy na LAN`y (typu PGA, ESL itp.)
- Dywizje młodą ale pełną chęci osiągnięcia czegoś w eSporcie
- Nagrodami z lanów i turniejów dzielimy się 50%
Dlaczego "bstr" ??? odp. jest prosta ponieważ szukamy organizacji która jest rozpoznawalna, posuwa się do przodu, ma sponsorów. Nie oczekuję że odrazu nas przyjmiecie ale może jakiś okres próbny, dywizja B, young
KONTAKT :
gg: 3233982
em@il : n0b3q_(at)_o2.pl
steam : rise258
Nie zdziwię się jeżeli się nie odezwiecie bo jesteśmy bez osiągnięć itp. ALE JEŻELI NA NAS POSTAWICIE TO SIĘ NIE ZAWIEDZIECIE. Pozdrowienia
Effect – 16 lat staż w cs 1.6 3.5 roku
vnd` – 16 lat staż w cs 1.6 4 lata
azsi – 16 lat staż w cs 1.6 4 lata
ZawoR – 17 lat staż w cs 1.6 5 lat
SADYSTA – 18 lat staż w cs 1.6 6.5 roku
Gramy ze sobą około 2.5 roku. Jesteśmy jeszcze bez osiągnięć bo graliśmy w sporej ilość klanów w żadnym na dłużej nie zabawiliśmy bo albo się rozpadały albo nie spełniały naszych oczekiwań. Mój kumpel z miasta grał w dywizji cs 1.6 w UCP ma on sporo kontaktów. I nasza 5 mixowała z top 5/10/20 w Polsce.
Oczekujemy :
- 50% zniżki na koszulki klanowe
- 50% opłacenia wyjazdów na LAN`y
Oferujemy:
- Zgraną 5
- wyjazdy na LAN`y (typu PGA, ESL itp.)
- Dywizje młodą ale pełną chęci osiągnięcia czegoś w eSporcie
- Nagrodami z lanów i turniejów dzielimy się 50%
Dlaczego "bstr" ??? odp. jest prosta ponieważ szukamy organizacji która jest rozpoznawalna, posuwa się do przodu, ma sponsorów. Nie oczekuję że odrazu nas przyjmiecie ale może jakiś okres próbny, dywizja B, young
KONTAKT :
gg: 3233982
em@il : n0b3q_(at)_o2.pl
steam : rise258
Nie zdziwię się jeżeli się nie odezwiecie bo jesteśmy bez osiągnięć itp. ALE JEŻELI NA NAS POSTAWICIE TO SIĘ NIE ZAWIEDZIECIE. Pozdrowienia
Ostatnio zmieniany 15.08.2009 21:34 przez omq. W sumie zmieniany 2 raz(y).