Napewno wyglada inaczej niz poprzednia, ale to juz kolejna strona w przeciagu 5 lat ktora jest, no i zawsze jakas odmiana sie przyda :P Najki wrzuc moze jakies screeny z tego jak sie strona zmieniala w przeciagu lat :P Bo jeszcze przed oczami mam ta wersje z 2003 roku :P
Chętnie zrobił bym przegląd stron z przeciągu ostatnich lat (to czwarta wersja), ale niestety nawet www.archive.org nie posiada pierwszej wersji w swoich zasobach :P.
cbr: Mówisz teraz o stronie czerwonej na czarnym tle ?
Bo przed nią była jeszcze jedna, której nikt już raczej nie pamięta – prawdziwa pierwsza strona, w kolorystyce niebieskiej :D.
Bardzo ładna strona, szczególnie przypadł mi do gusty system owej strony. nawet poprzednia strona miała oryginalny system. A co do layouta, nie jest najgorszy, ale i też nie najlepszy, w skali od 1 do 10, dałbym gdzieś 7-8.
Oczywiście strona wymaga jeszcze kilku poprawek. Na przykład system forum będzie przebudowany, bo ten jest ubogi. Może pojawią się też nowe działy – macie jakieś propozycje ?
oo ja :) jak mnie tutaj dawno nie było, widzę że idziecie naprzód, strona ładna, schludna, czytelna pewnie zmieniłbym parę rzeczy, lecz to już według własnego gustu. Jak dla mnie strona nie może się nie podobać, Good Job !
----
Znalazłem błąd :P przy rejestracji w przypadku gdy jest ta sama nazwa użytkownika to:
"BŁĄD: Wybrana nazwa ułytkownika jest zajłta".